TarievenAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

HEREN

€ 22,50

Onderhoud coupe

Nieuwe coupe € 24,95

Hot Towel Shave € 19,95

Baard trimmen € 9,95

LOOSKAPPERS

DAMES

€ 24,95

Onderhoud coupe

Nieuwe coupe € 29,95

Basiskleuring € 36,95

Folies € 49,95

Knippen Fohnen € 42,95

Fohnen € 21,00

Watergolf € 29,95

LOOSKAPPERS

Kinderen

€ 18,95

Op weekdagen

Zaterdag geen kinderkorting

Op aanvraag:

Wenkbrauw verven

Fashion Colors

Bruidskapsels

LOOSKAPPERS

Onze tarieven zijn transparant en duidelijk. Wij horen vaak dat het nieuwe klanten meevalt, maar het blijft gevaarlijk om tarieven te publiceren. Wij berekenen ons tarief zoals een restaurant het menu berekent. Neemt u een standaard menu, zonder drankjes, dan zijn de kosten 100% duidelijk, echter bij “a la carte” is het afhankelijk van wat u precies besteld.

Zo is het ook met onze tarieven. Voor gemiddelde behandelingen en/of wensen gelden bovenstaande tarieven, echter voor speciale wensen of meer gecompliceerde behandelingen wordt maatwerk geleverd tegen een maatwerk tarief.

Uiteraard kunt u vooraf een bindende prijsopgaaf vragen voor uw specifieke wensen.

Wij nemen bewust geen standpunt in over genderneutraliteit. Wij bieden twee verschillende concepten en elk concept is specifiek afgestemd op mannen of vrouwen. Mocht u zich identificeren als een andere sekse dan uw geboorte sekse dan heeft u wat ons betreft de vrijheid om het concept te kiezen waar u zich prettig bij voelt. U kunt dus kiezen voor ons Ladiesroom concept of ons Barbershop concept.

Kortom: u bent van harte welkom.

Mocht u zich om principiële redenen in geen van beide concepten thuis voelen dan is er ook een kappersstoel tussen beide concepten in geplaatst. Het tarief voor deze behandeling is maatwerk aangezien het beide concepten overstijgt. Ook buiten onze concepten doen wij ons best voor u.

In het kappersvak bestaan twee verschillende opleidingen. Er is een herenvak opleiding en een damesvak opleiding. In onze salon voeren wij een Barbershop concept en een Ladiesroom concept. Zowel de inrichting, behandelwijze, tijdsplanning en educatie verschillen per concept. Mocht u zich niet prettig voelen bij de door ons aangeboden concepten dan kunnen wij u begeleiden naar een salon die een concept biedt waar u zich wel prettig bij voelt.

Als u zin heeft in een frikadel dan kunt u het beste naar een cafetaria gaan en niet naar een restaurant.

Read more/Genderneutraal

Met vriendelijke groet, TEAM LOOS-Kappers