Kapsalon van Gerven

Kapsalon van Gerven
Willibrorduslaan 60
5552 HE VALKENSWAARD
040-201 3648

Met de complete metamorfose in 2018 hebben we de zaak eens flink opgeschud. Toegespitst en aangepast aan de wensen van de huidige consumentenmarkt en onze klanten. Nieuw logo, frisse uitstraling en een gezellig sfeervol interieur.

Leuke wachtcorner met comfortabele fauteuils en natuurlijk met gratis Wifi, koffie en thee. Echte klassieke heren pompstoelen, een lig wastafel en de TV maken onze salon compleet.

Dus zoekt u een kapper met ervaring die luistert naar uw wensen? Waar de kwaliteit hoog is en de prijs laag? Waar u altijd door dezelfde kapper geknipt wordt? Prachtig! Onze deur staat open voor iedereen van 0 tot …

Dinsdag8:20 tot 18:00
Woensdag8:20 tot 18:00
Donderdag8:20 tot 18:00
Vrijdag8:20 tot 18:00
Zaterdag8:20 tot 16:00

Wij werken het liefst op afspraak maar vaak is er direct een plaats beschikbaar, als u even belt kunt u meestal dezelfde dag nog terecht.

Hoe is het begonnen?
Op 1 september 1998 ben ik als 19 jarige beginnend kapper bij Henk van Gerven in dienst gekomen. Tijdens de periode van ziekte van Henk kreeg ik de kans om de salon op 1 april 2000 voort te zetten. De dochter en vrouw van Henk hebben na zijn overlijden de damesafdeling voortgezet. Zo ontstond de Dames en Herensalon apart van elkaar, maar toch onder 1 dak. De vertrouwde naam is gebleven: “Kapsalon van Gerven”, voor hem en haar.

Zelf ben ik ook opgegroeid in een ras echte kappersfamilie, het is me met de paplepel in gegoten. Mijn roots liggen in Heeze en mijn ouders hadden daar een Dames en Heren salon. Mijn broer Barry heeft in Heeze de LOOS Kappers kapsalon terwijl wij, Liz en Herman onze kapperskunsten in Valkenswaard tonen.

Groetjes, Liz en Herman!

U kunt bij ons Gratis parkeren voor de zaak.

Bellen?