Barber Shop Heeze

Je moet zelf een baard gehad hebben om hem goed te kunnen scheren. Barber Barry heeft 25 jaar ervaring en geeft sinds 15 jaar cursussen in het klassiek scheren met open mes.

In onze barbershop knippen wij volgens de klassieke leest. Onze barbers worden opgeleid tot excellent herenkapper en iedere barber kan uw volledige kapsel met kam en schaar knippen. Pas nadat de barber die proef van bekwaamheid heeft afgelegd, mag het model ook met de tondeuze bewerkt worden.

Door op deze manier te werken hebben wij een ervaring die andere barbers missen.  Wij kunnen elk gewenst model van klassieke Hardy, Razorfade Pompadour tot Blockhead knippen. Dus als er morgen een nieuwe trend ontstaat, dan kunt u zich dezelfde dag nog bij ons laten knippen.

De Klassieke Hot Towel Shave is een van onze meest unieke kenmerken. Onze hoofd-barber heeft het ambacht 25 jaar geleden geleerd en tot de dag van vandaag blijkt de klassieke traditie het beste resultaat te geven. Soms leert een kapper in 1 middag scheren op een cursus echter dan ben je nog geen Barber naar onze mening. Dat je een frikadel kan frituren is iets anders dan eten bij een sterrenrestaurant.

Barry de Barbier van LOOS-Kappers

Bellen?