Barber Shop

In onze barbershop knippen wij volgens de klassieke leerweg. Onze kappers worden intern opgeleid tot herenkapper en iedere herenkapper kan uw volledige kapsel met kam en schaar knippen. Pas nadat de kapper die proef van bekwaamheid heeft afgelegd, mag het model ook met de tondeuze bewerkt worden.

Door op deze manier te werken hebben wij een vaste basisvaardigheid die sommige andere salons missen.  Wij kunnen elk gewenst model, van klassieke Hardy, Razorfade Pompadour tot Blockhead knippen. Dus als er morgen een nieuwe trend ontstaat, dan kunt u zich dezelfde dag nog bij ons laten knippen.

De Klassieke Hot Towel Shave is een van onze meest unieke kenmerken. Onze barbier heeft het ambacht 25 jaar geleden geleerd en tot de dag van vandaag blijkt de klassieke traditie het beste resultaat te geven. Soms leert een kapper in 1 middag scheren op een cursus echter dan ben je nog geen Barbier naar onze mening. Dat je een frikadel kan frituren is iets anders dan een volledige maaltijd vers bereiden.

Barry de Barbier van LOOS-Kappers