Ladies room

De Coupe knippen.

Geen enkele klant is hetzelfde en daar worden wij blij van. De professionals van LOOS-Kappers hebben interesse in mensen en passen het haar aan op de lifestyle van de mens achter het kapsel. Maar niet alleen uw gezichtsvorm bepaald het model, het is juist uw lifestyle die de uiteindelijke coupe bepaald. Sportief, klassiek, gewaagd of gemakkelijk. 

Kleuren.

Barry Loos is al 25 jaar actief in het trainen en inspireren van kappers en saloneigenaren op kleurgebied. Niet alleen technische haarkleuringen maar vooral de uitdagingen op het gebied van blonderen en roodkleuringen blijven hem inspireren. De samenwerking met Keune als Ambassador salon geeft LOOS-Kappers een voorsprong.

Maar daar stopt het niet. Voor de perfecte haarkleur telt gelaatskleur, kleur van de ogen en kledingstijl ook mee. Via de gepatenteerde Colourway kleurentest kunnen we de kleuren achterhalen die u versterken. Dit is voor ons dagelijkse praktijk.

Faceframing: Uw model is voor ons het framework rond uw gelaat. En net zoals bij een mooi schilderij moet de lijst het plaatje versterken. Door aan de voorzijde van uw model (zowel bij lang als kort haar) de kleur donkerder of lichter te maken, komt uw gezichtskleur beter tot zijn recht. Via de ColourWay kleurentest kunnen we ook bepalen of u een koele of juist warme kleur nodig heeft.

Colorblending: Niemand is gebaat bij harde of massieve haarkleuren. Er moet “leven” in een kleur zitten. Dit bereiken we door colorblending. Door een natuurlijke diversiteit aan kleuren in het haar te verwerken oogt de kleur veel levendiger. Dat is nou het verschil tussen een pakje kleur voor thuis of een echte kapper.

Balayage: Na de dip-dye kwam de Balayage. Hierbij kleuren we de punten van het haar aanzienlijk lichter dan de bovenzijde. Met speciale Blond crèmes zorgen we dat uw haar in de juiste conditie blijft en via Blondveredeling kunnen we de exacte kleur van uw Balayage nog mooier maken.

Bellen?