Ladies room

Coupe knippen.

Geen enkele coupe is standaard en kapsels komen niet uit een boekje. Een echte kapper kijkt naar uw profiel en uw postuur en past daar het model op aan.

Maar niet alleen uw vorm bepaald het model, het is juist uw lifestyle die de uiteindelijke coupe bepaald. Sportief, klassiek, gewaagd of gemakkelijk. 

Kleuren.

Barry Loos is al 20 jaar actief in het trainen en educaten van kappers en saloneigenaren op kleurgebied. Niet alleen technische haarkleuringen maar vooral de uitdagingen op het gebied van blonderen en roodkleuringen blijven hem inspireren.

Maar daar stopt het niet. Voor de perfecte haarkleur telt gelaatskleur, kleur van de ogen en kledingstijl ook mee. Via de gepatenteerde Colourway kleurentest kunnen we de kleuren achterhalen die u versterken. Dit is voor ons dagelijkse praktijk.

Faceframing: Uw model is voor ons het framework rond uw gelaat. En net zoals bij een mooi schilderij moet de lijst het plaatje versterken. Door aan de voorzijde van uw model (zowel bij lang als kort haar) de kleur donkerder of lichter te maken, komt uw gezichtskleur beter tot zijn recht. Via de ColourWay kleurentest kunnen we ook bepalen of u een koele of juist warme kleur nodig heeft.

Colorblending: Niemand is gebaat bij harde of massieve haarkleuren. Er moet “leven” in een kleur zitten. Dit bereiken we door colorblending. Door een natuurlijke diversiteit aan kleuren in het haar te verwerken oogt de kleur veel levendiger. Dat is nou het verschil tussen een pakje kleur voor thuis of een echte kapper.

Balayage: Na de dip-dye kwam de Balayage. Hierbij kleuren we de punten van het haar aanzienlijk lichter dan de bovenzijde. Met speciale Blond crèmes zorgen we dat uw haar in de juiste conditie blijft en via Blondveredeling kunnen we de exacte kleur van uw Balayage nog mooier maken.

Folie soleil

Coupe Soleil

Bellen?