100% Duurzaam?

Sinds Juni 2018 is LOOS-Kappers Heeze volledig van het gas af. Alle energie die wij verbruiken is van 100% duurzame bronnen. Via een inverter systeem wordt de salon continu op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid gehouden en ook het warm water is elektrisch verwarmd uit duurzame bron.

De salon wordt verlicht door middel van energiezuinige led panelen en zelfs de sfeerverlichting is led verlichting. Met behulp van een voice gestuurd domotica systeem worden verlichting en verwarming bediend waardoor wij minder dan de helft van een reguliere kapsalon verbruiken en dit zonder enige concessies aan de kwaliteit te hoeven doen.

Het is voor ons een sport geworden om die duurzaamheid tot in de details door te voeren zonder dat u als klant dat merkt of er concessies aan comfort en kwaliteit gedaan worden. Zo zijn de meeste tondeuzes uitgerust met snoer in plaats van een accu, dit bespaard niet alleen stroom maar ook na de levensduur is er minder schade aan het milieu.

Verder wordt de luchtkwaliteit live gemonitord en met speciale fijnstof filters wordt alle aanwezige lucht gezuiverd en gerecirculeerd. Die recirculatie draagt weer bij aan een lager energie verbruik, dus een dubbel effect.

Natuurlijk is dit leuk voor ons, maar dit is ook leuk voor u! Wat niet verbruikt wordt, hoeven wij ook niet door te berekenen en dat merkt u terug in onze tarieven.

Berichtnavigatie

Geef een antwoord