Barbershop Heeze

Hot Towel Shave

Scheren is een ambacht.

Tegenwoordig zien we bij veel salons het scheren weer op het menu staan. Van de ene kant is dit mooi, scheren is immers een unieke en zeer persoonlijke kapperservaring. Maar scheren wordt helaas te vaak een beetje misbruikt als reclame of trenditem.

Echt klassiek scheren is een ambacht wat nog maar weinig barbiers echt onder de knie hebben. Scheren met de Hot Towel is een beleving en die beleving dient uitgevoerd te worden met kennis en kunde. Een standaard mes of standaard zeep is niet voldoende. Elke huid heeft een ander mes of zeep nodig en alleen de echte barbier kan dit verschil maken.

De barbier van LOOS-Kappers werkt met Proraso, Vergulde Hand en Taylor of Bond Street scheerzepen. De messen zijn van Derby, Lord en Feather. Dit zijn niet alleen de topmerken uit de barbierswereld maar ze hebben elk unieke eigenschappen waarmee elke huid behandelt kan worden. Als uw huid niet gewend is aan nat scheren gebruikt de barbier ook een ander mes dan wanneer u een ervaren huid heeft.

LOOS KAPPERS Heeze heeft 25 jaar ervaring met de klassieke Hot Towel Straight Razor Shave. Dit kan gewoon bij ons in de salon, maar ook op de diverse evenementen of open dagen.

Berichtnavigatie

Geef een antwoord