Kleurtype test

Wij krijgen onze motivatie uit de uitdaging om bij elke klant exact de juiste kleur te bepalen. Sommige kleuren versterken je persoonlijkheid terwijl andere je juist verzwakken. De ColourWay kleurentest is de enige objectieve manier om te bepalen welke kleur bij jouw specifieke persoonlijkheid past.

We weten allemaal dat er verschil is tussen een koele of een warme tint in je haar, maar er is meer. In de kleurtype test kennen we 4 basistypen die we op een objectieve manier kunnen definiëren. Maar binnen deze 4 typen zijn er talloze variaties mogelijk om jouw specifieke kleurenpalet te bepalen.

Benieuwd welke kleuren bij jouw persoonlijkheid passen?

Kom langs en vraag naar de ColourWay Kleurentest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bellen?