Barry Loos

Barry Loos is meewerkend eigenaar van LOOS KAPPERS Heeze.

Het kappersvak in al haar facetten is de voortdurende motivatie voor Barry om zich continu breder te ontwikkelen en verder te specialiseren.

Hoi! Ik ben Barry en ik kan niet stilzitten. Sinds ik op mijn 18e mijn kappersdiploma behaalde ben ik elk jaar weer verbaasd als ik terug kijk op de nimmer aflatende mogelijkheden die ons vak mij bied.”

Waar de eerste jaren vooral in het teken van het knippen en de diverse knipsystemen stonden is bij kapsalon Ben Goede in Mierlo de passie voor kleuren ontstaan. Als klein kind was Barry al met scheikunde bezig en kleuren berust voor een groot gedeelte op scheikunde. Waar de gemiddelde kapper zich vooral concentreert op welke kleurtube hij gebruikt, kijkt Barry naar welke kleur het eindresultaat moet worden.

“Bij Alcina Cosmetics ben ik in 1999 als vaktrainer begonnen en al vrij snel ben ik gegroeid naar educator. We hebben met ons Team LOOS-Kappers diverse shows gegeven voor Alcina kappers maar het echte plezier haal ik uit de kleurproblemen helpdesk. Kappers vanuit heel Nederland bellen naar Heeze voor hulp als een kleur niet gelukt is. Ik kan dan niet stoppen totdat ik de oplossing gevonden heb.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bellen?